Despre noi / REPARĂM

TONOMETR.MD este un site specializat dedicat instrumentelor de măsurare a tensiunii arteriale. Aici puteți găsi informații despre diferite tipuri de tonometre, aflați diferențele și funcțiile suplimentare. Pe site-ul nostru sunt prezentate doar cele mai faimoase și cele mai renumite mărci de tonometre, cum ar fi OMRON, AND, NISSEI și așa mai departe. Oferim consultanță și asistență profesională în alegerea dispozitivului, precum și întreținerea ulterioară. Compania noastră are, un centru de service în care puteți diagnostica și repara un tonometru de orice tip, model și marca.

REPARĂM TONOMETRE DE ORI CE TIP

- Mecanice

- Automate

- Semiautomate

Centrul  nostru de service oferă servicii de reparații pentru tonometre de  diferite mărci, tipuri și brănduri. Putem detecta, repara sau moderniza  monitorul tensiunii arteriale. Sunt disponibile piese de schimb și  consumabile pentru diferite tipuri de tonometre.
De asemenea, oferim  servicii de reparații de urgență, la fața locului, în fiecare zi, de  luni până vineri, între orele 10:00 - 13:00 - comandantul nostru vă va  primi, diagnostica și repara dispozitivul pe loc.

SERVICIUL DE GARANȚIE:
Suntem un centru unic de garanție pentru branduri precum OMRON, AND, LITTLE DOCTOR, NISSEI în Moldova.
Dacă  ați cumpărat produse din aceste branduri în țara noastră, ne puteți  contacta pentru a elimina și a repara daunele cauzate de garanție.
Vă așteptăm!