Știri

?

?

Hipertensiunea

Hipertensiunea (hipertensiunea arterială), sau cu alte cuvinte, tensiunea arterială crescută are mai multe forme:

Sindromul rochiilor albe: când medicii văd un pacient, presiunea crește dramatic, adică rezultatele măsurătorilor vor fi supraestimate. 

Hipertensiunea arterială mascată: presiunea dintr-o instituție medicală poate, dimpotrivă, (în raport cu sindromul rochiilor albe) să scadă și să fie mai mică decât atunci când se măsoară la domiciliu. 

Hipertensiune arterială - hipertensiune arterială dimineața. Hipertensiunea arterială nu este doar o creștere a tensiunii arteriale în anumite momente ale zilei. Persoanele care suferă de această boală se disting într-un grup de control special. Riscul unui atac de cord este de doua ori mai mare pentru ei, un accident vascular cerebral de sase ori mai mare. 

Prin urmare, măsurătorile secvențiale ale presiunii la domiciliu reprezintă o metodă mai eficientă și mai informativă pentru monitorizarea tensiunii arteriale. Pentru a face acest lucru, o trusă de prim ajutor trebuie doar să aveți monitorul tensiunii arteriale de acasă.

De ce trebuie să aveț tonometru acasă?

Se întâmplă de multe ori ca medicul să găsească semne de nereguli în reglarea tensiunii arteriale la pacient și avertizează că tensiunea arterială trebuie monitorizată în mod constant. Mulți oameni pur și simplu nu au nici banii, nici timpul să meargă la medici sau pur și simplu să ignore posibilitatea de a măsura propria presiune ocazional cu un caz care sa dovedit. În același timp, tensiunea arterială ridicată este un semn important al unui risc crescut de accident vascular cerebral și atac de cord. Prin urmare, astăzi este absolut normal să monitorizați constant tensiunea arterială cu ajutorul monitorilor de tensiune arterială acasă, care astăzi sunt ajutători indispensabili în aceste scopuri

Branduri