Stetoscop Little Doctor LD Prof-Plus

50 lei
Adaugă în coş

nu este în stoc

Descrierea

- Diafragma mare;

- Tub medical in forma de Y, izolat fonic;

- Tuburi binaurale cromate;

- Inel de cauciuc;

- Olive auriculare albe si moi.

Stetoscopul Little Doctor LD Prof Plus este un dispozitiv cu care se pot efectua masuratori respectand metoda Korotkov.

Geometria speciala a capului si a materialului membranei face  posibila  scoaterea in evidenta a sunetului in timpul ascultarii pana la  un  interval mediu, ceea ce este deosebit de important in timpul  ascultarii  sunetelor inimii.

LD Prof Plus are un sistem acustic de inalta  calitate de transmisie  acustica de la membrana pana la urechea  medicului. Capul stetoscopului  continua cu tubul de conexiune cu arc  intern si un tub binaural care se  separa in doua tuburi de transmitere a  sunetului, pentru fiecare ureche  in parte.

Diafragma mare
Diametrul  de functionare al diafragmei este de  44 mm. Diafragma  este prevazuta  cu o membrana din plastic care este personalizata.

Tub medical in forma de Y
Tubul  medical cu o lungime de 56 cm face legatura intre bratele  metalice si  partile functionale (diafragma si clopotul). Tubul este  confectionat  din material plastic durabil, rezistent dar in acelasi timp  flexibil  pentru a fi usor de manevrat.

Olive auriculare
Olivele  auriculare albe si moi ofera un confort ridicat, sigilare si   durabilitate. Suprafata lor este supusa unui tratament special care le   mareste capacitatea de alunecare si astfel reduce aderenta scamelor si a   prafului.